enoturisme

Esmorzar al nostre jardí modernista

Per començar bé el dia t’oferim un esmorzar amb calma al cor del Penedès envoltat de jardins modernistes (1920-1930) seguit de la visita del nostre celler. 

Gaudeix d’un esmorzar fantàstic amb formatges i embotits tradicionals, acompanyats dels nostres vins i/o caves més frescos i aromàtics. Després de l’esmorzar farem una visita per la història de ROVELLATS per endinsar-nos en els secrets del cava. Finalitzarem la visita al lloc en el qual es crien pacientment els Caves Rovellats, la Rotonda, anomenada així per ser l’única cava radial coneguda.

La visita inclou la degustació de dos caves RESERVA.

No hi ha res millor que començar un meravellós dia amb ROVELLATS

en pau i harmonia…

Durada de l´esmorzar,  la visita i degustació: 3h aprox.

Preu: 39€ per persona

Menors ( de 6 a 17 anys) :18€ , inclou l´esmorzar amb 1 refresc, aigua i la visita guiada

Menors (de 0 a 5 anys ): gratuït si no prenen esmorzar.

*Reserves per mínim 2 persones adultes.

 El preu inclou l´esmorzar que consisteix en pa amb tomàquet, tres tipus d´embotit i formatge tradicionals, coca amb xocolata, fruita, vi o cava,  la visita guiada del celler i el tast de dos caves Reserva.

 *Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.

Opció de brunch en lloc de l´esmorzar. Preu: 55€ adults i 25€ menors. Inclou el mateix que l´esmorzar més truita de patates, croquetes, patates xips i olives farcides .

*Donada la infraestructura de l´edifici, notifiquem que pot haver barreres arquitectòniques per les persones de mobilitat reduïda. Demaneu informació.

 Visites amb prèvia reserva de dilluns a dissabte de 9:30 a 17:30h i diumenges de 9:30h a 14:30h.

 Idiomes: Català, Castellà, Anglès i Alemany ( Rus sota petició).

Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme responsable i sostenible. Estem certificats amb el segell Biosphere. Reserva imprescindible.