Visita Imperial

La Terra, les Persones, el Cava, l´essència de Rovellats

La Visita Imperial és la visita ideal per introduir-vos al fascinant món del cava i al món de Rovellats, un celler familiar al bell mig del Penedès.

Història

Coneix la nostra història

Per conèixer de prop la història de la nostra família comencem amb un petit recorregut pels bonics jardins modernistes de la finca i visitem la nostra Masia “Segle XV” que dona nom a un dels nostres caves més emblemàtics. Al seu costat es troba la capella familiar dedicada a la “Moreneta”, la Mare de Déu de Montserrat, ja feta construir pel nostre avi a inicis del segle XX.

Elaboració

El món màgic de l´elaboració
dels nostres caves

A continuació ens endinsarem al món màgic de l´elaboració dels nostres caves, descobrint plegats el celler i la cava on elaborem els nostres vins tranquils que després es convertiran en caves de llarga criança.

Els caves Rovellats s´elaboren exclusivament amb raïm de les nostres vinyes i seguint el mètode tradicional o Méthode Champenoise.

Situada a 12 metres de profunditat, la nostra cava radial és única al món per la seva original estructura d´estrella de sis puntes i una rotonda central.

Degustació

Un tast de tres caves reserva

Al final de la visita gaudim d´un tast de tres caves reserva d´estils ben diferents:

el nostre Imperial Brut, l´Imperial Rosé Brut i el Cuvèe Especial Brut Nature, acompanyats d´un petit piscolabis.

Reserva

Durada de la visita i degustació: 1´30h- 2h  aprox.

Preu: 20€ per persona

Menors ( de 6 a 17 anys) :5€ ( inclou 1 refresc + piscolabis) 

Menors ( de 0 a 5 anys ): gratuït

El preu inclou la visita guiada del celler, el tast de tres diferents caves Reserva i petit piscolabis.

*Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.

  What People Say

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

  The overall use of flatsome is very VERY useful. It lacks very few, if any, things! I loved it and have created my first ever website Punsteronline.com! Best yet, flatsome gets free updates that are great! (and the support is amazing as well!:)

  Mark Jance / Facebook

  This theme is amazing, you can customize EVERYTHING! The theme is a game changer for the Envato Market, cant wait for the future with Flatsome. Soo many good experiences from this, THANKS!

  Mark Jance / Facebook

  Excellent work. Very good theme, No need support, works perfectly. Congratulations !!
  Waiting for version 3.0. Very excited.

  MIRORIM

  Follow Us On Social Media

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.