Sant Jordi a Cava Rovellats

13/04/2021

Celebra aquest any un Sant Jordi molt especial amb nosaltres!

En ocasió de la celebració de Sant Jordi, aquest any els cellers de l´AECAVA organitzem una jornada ben especial . A Cava Rovellats us esperem el dissabte 24 d´abril a les 10´30h als nostres jardins.

L´escriptora Berta Jardí presentarà i signarà el seu nou llibre “Saber estar” on ens narra un dia a la vida de la senyora Mascort, filla d´una generació de dones educades, burgeses plenes de bones maneres i convencionalismes, que veu com el seu barri de l´Eixample i la pròpia ciutat de Barcelona han canviat.

La jornada anirà acompanyada d´un concert del duet Fangtasy, un viatge musical que transita per les emocions. Isabel Membrilla al piano i en Pepe Martínez amb la seva percussió de terrissa ens faran vibrar amb la seva música.

Us presentarem el nostre celler i tindreu l´oportunitat de comprar vi o cava, mentre gaudiu d´una copa ben fresqueta de benvinguda!

Preu: 16€/ adult i 5€/ menors

El nostre CAVA BAR estarà obert per qui es volgui quedar a dinar desprès de l´acte amb prèvia reserva.

Reserves a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i al telf. 699428443. AFORAMENT LIMITAT *Demanem prepagament per transferència bancària però IMPORTANT: si haguessin confinaments territorials COVID que us impossibilitessin participar a aquesta activitat no patiu que us retornarem els diners.

Us esperem a Rovellats! Celebrem el dia de Sant Jordi plegats i amb seguretat. (*A Cava Rovellats hem adaptat la visita al nostre celler a la nova normativa de seguretat sanitària per fer front a la Covid-19. )

Arxivat a: General