Presentació Rovellats Reserva Cuvée Especial Brut Nature

08/11/2019

La nostra Família, ja en la seva tercera generació, ha anat transmetent el secret de l'elaboració dels seus grans caves i l'amor a la seva terra. Aquesta tradició i la visió de futur, han convertit Rovellats en una gran empresa.

Aquest mes de novembre 2019, amb orgull presentem el nostre nou producte el

Rovellats Reserva Cuvée Especial Brut Nature

El Reserva Cuvée Especial es un cava elaborat a partir de les vinyes més velles de la varietat Macabeu, aproximadament uns 40 anys. Collit a mà, igual que tot el raïm que entrem de les nostres vinyes, es va fer una petita maceració pel·licular a baixa temperatura. S’elabora juntament amb un 30 % de Xarel·lo, per tant es un cava que només té  dues de els tres varietats autòctones del Penedès.  De la collita del 2016 i embotellat al Maig del 2017 , avui té 30 mesos de criança

Arxivat a: General