enoturisme

Visita Reserva

La Terra, les Persones, el Cava, l´essència de Rovellats

La Visita Reserva és la visita ideal per introduir-vos al fascinant món del cava i al món de Rovellats, un celler familiar al bell mig del Penedès.

Per conèixer de prop la història de la nostra família comencem amb un petit recorregut pels bonics jardins modernistes de la finca i visitem la nostra Masia “Segle XV” que dona nom a un dels nostres caves més emblemàtics. Al seu costat es troba la capella familiar dedicada a la “Moreneta”, la Mare de Déu de Montserrat, ja feta construir pel nostre avi a inicis del segle XX.

A continuació ens endinsarem al món màgic de l´elaboració dels nostres caves, descobrint plegats el celler on elaborem els nostres vins tranquils que després es convertiran en caves de llarga criança.

Els caves Rovellats s’elaboren exclusivament amb raïm de les nostres vinyes i seguint el mètode tradicional o Méthode Champenoise.

Situada a 12 metres de profunditat, la nostra cava radial és única al món per la seva original estructura d´estrella de sis puntes i una rotonda central.

Al final de la visita gaudim d’un tast de tres caves reserva d’estils ben diferents: el nostre Imperial Brut, l’Imperial Rosé Brut i el Cuvèe Especial Brut Nature, acompanyats d’un petit piscolabis.

*En aquest tast ens centrem en, partint d’un mateix temps de criança, com podem gaudir d’estils diferents de cava segons el moment i el maridatge.

Durada de la visita i degustació: 1´30h aprox.

Preu: 20€ per persona *Grups de mínim 2 persones adultes ( o pagament equivalent).

Menors (de 6 a 17 anys) :5€ (inclou 1refresc + piscolabis)
Menors (de 0 a 5 anys ): gratuït si no volen el piscolabis.

El preu inclou la visita guiada del celler, el tast de tres diferents caves Reserva i petit piscolabis.

*Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.

*Donada la infraestructura de l´edifici, notifiquem que pot haver barreres arquitectòniques per les persones de mobilitat reduïda. Demaneu informació.

Visites amb prèvia reserva de dimecres a diumenge de 10 a 14h.

Idiomes: català, castellà, anglès i alemany ( altres idiomes disponibles amb prèvia reserva i pagament extra)

Viu l´enoturisme de proximitat en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat. Al Celler Rovellats hem adaptat el recorregut de la visita d´acord a la nova normativa de seguretat sanitària per fer front a la Covid-19. Mantenim les distàncies recomanades i netegem les instal·lacions de forma continuada. Comptem amb el vostre compromís: abstenir-vos de fer la visita o activitat si presenteu alguna simptomatologia relacionada amb el Covid19.
Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme segur. Reserva imprescindible.