enoturisme

Visita Premium

Visita i tasta Rovellats amb els nostres caves més emblemàtics maridats amb 4 formatges artesans.

La visita Premium és una visita, que igual que la Reserva, ens introdueix al món màgic del cava i al mon íntim de Rovellats, però aquí, tastarem els nostres caves més emblemàtics maridats amb formatges artesans.

Per conèixer de prop la història de la nostra família comencem amb un petit recorregut pels bonics jardins modernistes de la finca i visitem la nostra Masia “Segle XV” que dona nom a un dels nostres caves més emblemàtics. Al seu costat es troba la capella familiar dedicada a la “Moreneta”, la Mare de Déu de Montserrat, ja feta construir pel nostre avi a inicis del segle XX.  

A continuació ens endinsarem al món màgic de l´elaboració dels nostres caves, descobrint plegats el celler i la cava on elaborem els nostres vins tranquils que després es convertiran en caves de llarga criança.

Els caves Rovellats s´elaboren exclusivament amb raïm de les nostres vinyes i seguint el mètode tradicional o Méthode Champenoise.

Sota de la Masia Segle XV i situada a 12 metres de profunditat, la nostra cava radial és única al mon per la seva original estructura d´estrella de sis puntes i una rotonda central. 

El moment àlgid de la visita Premium arriba amb el tast guiat de 4 grans caves Rovellats.

Què diferencia un cava Brut d´un Brut Nature? Com s´elabora un cava rosat? En què influeix la criança de 24 mesos o de 84 mesos en un cava? Podrem descobrir plegats les respostes al llarg d´aquest exclusiu tast amb els nostres caves Reserva Imperial Brut, l´Imperial Rosé Brut, el Gran Reserva Brut Nature i el Masia S. XV, un Gran Reserva amb un mínim de 84 mesos de criança.

Acompanyarem aquesta gran selecció de caves amb  un tast de formatges artesans de petits elaboradors locals.

Visita el celler Rovellats, visita´ns al cor del Penedès, assaboreix tots els secrets del bon cava,  estarem encantats de sorprendre´t .

Viu l´enoturisme de proximitat en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat. Al Celler Rovellats hem adaptat el recorregut de la visita d´acord a la nova normativa de seguretat sanitària per fer front a la Covid-19. Mantenim les distàncies recomanades i netegem les instal·lacions de forma continuada. Comptem amb el vostre compromís: abstenir-vos de fer la visita o activitat si presenteu alguna simptomatologia relacionada amb el Covid19.
Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme segur. Reserva imprescindible.