enoturisme

Visita 360 graus del cep a la copa

La visita 360 és una complerta visita PRIVADA I EXCLUSIVA per conèixer el món del cava Rovellats des del cep fins a la copa.

Gaudirem d´un bonic migdia començant amb un passeig per la nostra vinya situada just davant del celler. La cura del cep durant tot l´any és essencial per aconseguir un raïm sa i en excel·lent condicions pels nostres vins i caves. Tenim diferents tasques a fer al llarg de les quatre estacions de l’any.

En aquest passeig parlarem de tot això i de les característiques del territori on estem ubicats, la comarca de l´Alt Penedès.

Els caves Rovellats s´elaboren exclusivament amb raïm de les nostres vinyes i seguint el mètode tradicional o Méthode Champenoise.

Ens aturarem a contemplar el paisatge i gaudir d’una copa de vi Blanc de Primavera a la nostra taula en mig de la vinya.

Continuarem amb una visita del nostre celler i finalitzarem aquesta bonica experiència amb un extraordinari tast dels nostres caves: Reserva Imperial Brut, l´Imperial Rosé Brut, l´Original Gran Reserva Brut Nature i el Masia S. XV, un Gran Reserva amb un mínim de 84 mesos de criança. Tot acompanyat d´una degustació de pernil ibèric, formatges artesans de proximitat, pa amb tomàquet, ametlles torrades i catànies de Vilafranca del Penedès. Aquest tast i degustació el farem a la cuina original de la nostra antiga Masia del segle XV.

Durada de la visita i degustació: 2´5h-3h aprox.

Preu: 80€ per persona *Grups de mínim 2 persones adultes.

Menors (de 6 a 17 anys) :18€ (inclou 1 refresc + pernil ibèric + tast de formatges + pa amb tomàquet + ametlles + catànies de Vilafranca del Penedès)
Menors (de 0 a 5 anys ): gratuït si no volen la degustació.

El preu inclou la visita guiada i privada a peu de la nostra vinya amb copa de vi, la visita del celler i  el tast de 4 caves i petit brunch a la Masia S. XV: dos Reserva i dos Gran Reserva + pernil ibèric + tast de formatges+ pa amb tomàquet + ametlles + catànies.

*Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.

Idiomes: Català, castellà, anglès i alemany( rus sota petició)

Visites amb prèvia reserva de dilluns a dissabte de 9:30h a 17:30h i diumgenges de 9:30h a 14:30h.

Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme responsable i sostenible. Estem certificats amb el segell Biosphere. Reserva imprescindible.