enoturisme

Visita 360 graus del cep a la copa

La visita 360 és una complerta visita per conèixer el mon del cava Rovellats des del cep fins a la copa.

Gaudirem d´un bonic migdia començant amb un passeig per la nostra vinya situada just davant del celler. La cura del cep durant tot l´any és essencial per aconseguir un raïm sa i en excel·lent condicions pels nostres vins i caves. Tenim diferents tasques a fer al llarg de les quatre estacions de l’any.

En aquest passeig parlarem de tot això i de les característiques del territori on estem ubicats, la comarca de l´Alt Penedès.

Els caves Rovellats s´elaboren exclusivament amb raïm de les nostres vinyes i seguint el mètode tradicional o Méthode Champenoise.

Ens aturarem a contemplar el paisatge i gaudir d’una copa de vi Blanc de Primavera.

Continuarem amb una visita del nostre celler i finalitzarem aquesta bonica experiència amb un extraordinari tast dels nostres caves: Reserva Imperial Brut, l´Imperial Rosé Brut, el Gran Reserva Brut Nature i el Masia S. XV, un Gran Reserva amb un mínim de 84 mesos de criança,acompanyats d´una degustació de pernil ibèric i formatges artesans de proximitat.

Durada de la visita i degustació: 2´5h aprox.

Preu: 44€ per persona *Grups de mínim 4 persones adultes ( o pagament equivalent).

Menors (de 6 a 17 anys) :12€ (inclou 1 refresc + pernil ibèric + tast de formatges + torradetes de pa + xocolata negra)
Menors (de 0 a 5 anys ): gratuït si no volen la degustació.

El preu inclou la visita guiada a peu de la nostra vinya amb copa de vi, la visita del celler i  el tast de 4 caves: dos Reserva i dos Gran Reserva + pernil ibèric + tast de formatges+ torradetes de pa + xocolata negra.

*Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.

Visites amb prèvia reserva de dimecres a diumenge de 10 a 14h.

Viu l´enoturisme de proximitat en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat. Al Celler Rovellats hem adaptat el recorregut de la visita d´acord a la nova normativa de seguretat sanitària per fer front a la Covid-19. Mantenim les distàncies recomanades  i netegem les instal·lacions de forma continuada. Comptem amb el vostre compromís: abstenir-vos de fer la visita o activitat si presenteu alguna simptomatologia relacionada amb el Covid19.

Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme segur. Reserva imprescindible.