enoturisme

Esmorzar entre vinyes, visita al celler i degustació

Olora, escolta i contempla el paisatge de la vinya gaudint d’un bon esmorzar a l’aire lliure seguit de la visita del celler.

A Rovellats tenim la gran sort de tenir la nostra pròpia vinya de la que neixen els nostres vins i caves. Es troba just davant del celler amb precioses vistes del Penedès i, de fons, l´espectacular muntanya de Montserrat.

Per començar bé el dia t’oferim un esmorzar amb calma envoltat de les nostres vinyes, seguit de la visita del nostre celler.

Gaudeix d’un esmorzar fantàstic amb formatges i embotits tradicionals, acompanyats dels nostres vins i/o caves més frescos i aromàtics. És una experiència ideal per sortir de la ciutat, respirar, relaxar-se i gaudir a l´aire lliure.

Després de l’esmorzar farem una visita per la història de ROVELLATS per endinsar-nos en els secrets del cava.

Finalitzarem la visita al lloc en el qual es crien pacientment els Caves Rovellats, la Rotonda, anomenada així per ser l’única cava radial coneguda.

La visita inclou la degustació de dos dels nostres CAVES RESERVA.

No hi ha res millor que començar un meravellós dia amb Rovellats en pau i harmonia… Viu aquesta experiència en família, amics o en parella, t’esperem.

*En lloc de l’esmorzar tenim l’opció de Brunch. Pregunteu per més informació.

Durada de l´esmorzar,  la visita i degustació: 2´30h-3h aprox.

Preu: 36€ per persona

Menors (de 6 a 17 anys) :12€ , inclou l´esmorzar amb 1 refresc, aigua i la visita guiada

Menors (de 0 a 5 anys ): gratuït ( si no volen l´esmorzar) 

*Reserves per mínim 2 persones adultes.

El preu inclou l´esmorzar que consisteix en pa amb tomàquet, tres tipus d’embotit i formatge tradicionals, coca amb xocolata, fruita, vi o cava,  la visita guiada del celler i el tast de dos caves Reserva.

 *Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.

*Donada la infraestructura de l´edifici, notifiquem que pot haver barreres arquitectòniques per les persones de mobilitat reduïda. Demaneu informació.

 Visites amb prèvia reserva de dimecres a diumenge de 10 a 14h.

 Idiomes: català, castellà, anglès i alemany

Viu l´enoturisme de proximitat en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat. Al Celler Rovellats hem adaptat el recorregut de la visita d´acord a la nova normativa de seguretat sanitària per fer front a la Covid-19. Mantenim les distàncies recomanades  i netegem les instal·lacions de forma continuada. Comptem amb el vostre compromís: abstenir-vos de fer la visita o activitat si presenteu alguna simptomatologia relacionada amb el Covid19.

Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme segur. Reserva imprescindible.