enoturisme

Bicicleta entre vinyes, visita i tast

Una experiència ideal pels que us agrada començar el dia amb una mica d’exercici físic a l’aire lliure

L’aventura comença arribant a Vilafranca del Penedès amb el vostre cotxe o amb tren. Les bicicletes us esperen a una botiga molt cèntrica d’aquesta població on podeu aparcar fàcilment o si veniu amb el tren es troba a 10 minuts a peu de l’estació. Us donarem una bicicleta elèctrica i una ruta amb Google Maps perquè trobeu el camí entre vinyes per arribar al nostre celler, al vostre ritme i gaudint del camí. A Rovellats us donarem la benvinguda amb una copa de vi ben fresquet i ja sense la bicicleta començarem la visita del nostre celler seguida del tast.

Podeu escollir el tipus de visita que preferiu: la Reserva o la Premium.
*Mireu les descripcions d’aquestes a la nostra web.

Distància de Vilafranca del Penedès a Rovellats: 7 km, en bicicleta són 20 minuts (a peu 1h 20min)

Durada de la visita i tast: 1´30h-2h la visita Reserva i 2h´30min la visita Premium.

Preu: 45€ per persona amb lloguer de bicicleta elèctrica 4h + VISITA RESERVA ó 55€ per persona amb lloguer de bicicleta per 8 hores.
60€ per persona amb lloguer de bicicleta elèctrica 4h + VISITA PREMIUM o 70€ per persona amb 8 hores de bicicleta.

Menors (de 12 a 17 anys) 30€ per pers. bicicleta 4h + visita Reserva ó 40€ amb la bicicleta per 8 h. 35€ per pers. bicicleta 4h + visita Premium ó 45€ per bicicleta 8h.

El preu inclou: bicicleta elèctrica, casc, ruta de google maps, cadenat, kit reparació, suport per l´smartphone i mapa, la visita guiada del celler i el tast de cava segons la visita escollida.

*Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.
Visites amb prèvia reserva de dimecres a diumenge de 10 a 14h.

Idiomes: català, castellà, anglès i alemany

Viu l´enoturisme de proximitat en petit comitè i amb totes les mesures de seguretat. Al Celler Rovellats hem adaptat el recorregut de la visita d´acord a la nova normativa de seguretat sanitària per fer front a la Covid-19. Mantenim les distàncies recomanades i netegem les instal·lacions de forma continuada. Comptem amb el vostre compromís: abstenir-vos de fer la visita o activitat si presenteu alguna simptomatologia relacionada amb el Covid19.
Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme segur. Reserva imprescindible.