enoturisme

Bicicleta entre vinyes, visita i tast

Una experiència ideal pels que us agrada començar el dia amb una mica d’exercici físic a l’aire lliure

L’aventura comença arribant a Vilafranca del Penedès amb el vostre cotxe o amb tren. Les bicicletes us esperen a una botiga molt cèntrica d’aquesta població on podeu aparcar fàcilment o si veniu amb el tren es troba a 10 minuts a peu de l’estació. Us donarem una bicicleta elèctrica i una ruta amb Google Maps perquè trobeu el camí entre vinyes per arribar al nostre celler, al vostre ritme i gaudint del camí. A Rovellats us donarem la benvinguda amb una copa de vi ben fresquet i ja sense la bicicleta començarem la visita del nostre celler seguida del tast.

Podeu escollir el tipus de visita que preferiu: la Reserva o la Premium.
*Mireu les descripcions d’aquestes a la nostra web.

Distància de Vilafranca del Penedès a Rovellats: 7 km, en bicicleta són 20 minuts (a peu 1h 20min)

Durada de la visita i tast: 1´30h-2h la visita Reserva i 2h´30min la visita Premium.

Preu: 50€ per persona amb lloguer de bicicleta elèctrica 4h + VISITA RESERVA ó 60€ per persona amb lloguer de bicicleta per 8 hores.
70€ per persona amb lloguer de bicicleta elèctrica 4h + VISITA PREMIUM o 80€ per persona amb 8 hores de bicicleta.

Menors (de 12 a 17 anys) 30€ per pers. bicicleta 4h + visita Reserva ó 40€ amb la bicicleta per 8 h. 35€ per pers. bicicleta 4h + visita Premium ó 80€ per bicicleta 8h.

El preu inclou: bicicleta elèctrica, casc, ruta de google maps, cadenat, kit reparació, suport per l´smartphone i mapa, la visita guiada del celler i el tast de cava segons la visita escollida.

*Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu-nos al fer la reserva.
Visites amb prèvia reserva de dilluns a dissabte de 9:30h a 17:30h. Aquesta activitat no s´ofereix en diumenges i nomès de març a novembre. 

Idiomes: català, castellà, anglès i alemany ( rus sota petició).

Us hi animeu? Visitar Caves Rovellats és apostar per un enoturisme responsable i sostenible. Estem certificats amb el segell Biosphere. Reserva imprescindible.