Cava Bar al jardí modernista

Cava Bar de Rovellats, un espai al nostre jardí modernista

Si et ve de gust compartir una bona estona amb una copa de cava o vi amb la teva parella, la teva família, amics / es o amb tu mateix / a, als jardins del nostre celler ho pots fer.
 
En el nostre cava bar podreu provar tots els caves i vins Rovellats a copes o per ampolla acompanyant-los amb una selecció de petits aperitius i taules d’embotit o formatge. Per als més joves tenim refrescos.
 
* Si teniu alguna al·lèrgia alimentària o restriccions dietètiques, informeu a l’fer la reserva.
 
El nostre Cava Bar obre els mesos de primavera i tardor ( quan no fa tanta calor!), dissabtes i diumenges de 12:30 a 15h (sempre que la climatologia ho permeti). Reserva imprescindible al telèfon: 699428443 o escriviu-nos a enoturisme@cavarovellats.com

Alguns dissabtes i diumenges de la primavera i tardor podràs gaudir també dels Aperitius Musicals de Caves Rovellats amb el DJ John Jacobsen. En aquest cas haureu de fer la reserva a travès del formulari que trobeu al final d´aquesta mateixa pàgina ( o al nostre instagram si ens segueixes) . En ell podràs veure les dates disponibles. Per aquest esdeveniment es cobren 8€ d´entrada que us inclou una copa de cava o vi de benvinguda. 
 
* Si voleu visitar el nostre celler amb tast inclòs estarem encantats d’atendre-amb reserva prèvia de dimecres a diumenge de 10 a 14h.
 
Tenim aforament limitat i respectem les mesures de seguretat Covid-19.