Agenda!

PRÒXIMES ACTIVITATS A ROVELLATS

Gaudeix de les nostres activitats al celler, a les nostres vinyes o al jardí modernista de Rovellats! Concerts, Dj, música, i sempre amb apreritius i copes dels nostres caves i vins!

TAST A CEGUES A ROVELLATS AMB LA CLARA I LA GEMMA DE CARAM CARAM

COMPRAR!

El proper dissabte 28 d´octubre vine a tastar a cegues petits productes gastronòmics de la nostra comarca (l´Alt Penedès) maridats amb 4 dels nostres vins i caves.

Aquesta activitat la fem conjuntament amb l´equip de les Caram Caram, especialistes en maridatges i experiències entorn del bon menjar i del bon vi català.  

Es tracta de descobrir a través de la gastronomia una comarca de Catalunya, en aquest cas serà la comarca de l’Alt Penedès.

Començarem amb la visita del nostre celler per continuar amb la fase del tast dels productes gastronòmics amb antifaç per connectar amb la seva textura, les seves  olors i el seu gust ja que són productes singulars. Per tal de gaudir-los sense l’antifaç, seguidament els presentarem quatre degustacions creatives senzilles (amb la base dels productes tastats) que maridarem amb 4 referències del celler que representin un maridatge explosiu pel paladar.

Preu: 40€ per persona

Data: Dissabte 28 d´octubre

Horari: d´11 a 13.30h

On comprar les entrades: directament a la web de Caram Caram : https://caramcaram.com/product/tasta-comarca-a-cegues/

Us esperem!