Renovem el segell-compromís Biosphere 2023

Rovellats ha rebut, aquest passat dijous 2 de març al Centre d´Interpretació del Cava a Sant Sadurní d’Anoia, la reacreditació de la certificació Biosphere, un distintiu que destaca a Rovellats en el seu compromís per la qualitat i la sostenibilitat turística. Aquest és un reconeixement a la contribució de Rovellats a la sostenibilitat i al respecte pel territori, amb una especial menció al Consorci de Promoció Turística del Penedès que és l’ens gestor territorial del Compromís Biosphere des del 2017.

         Empreses del Penedès reacreditades amb el segell Biosphere 2023

Aquest compromís vol estendre la cultura del turisme sostenible a les empreses, serveis turístics i destinacions del nostre territori del Penedès Enguany, a Cava Rovellats hem seguit treballant de valent per aplicar els diferents manuals i garantir un compliment de la metodologia per aquesta qualitat i sostenibilitat. El nostre lema, desde el 1920 sempre ha sigut: el cava, la terra, les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *