ROVELLATS REP LA VISITA D’UN PROGRAMA DE LA TELEVISIÓ AMERICANA ESPN

“Diarios de Bicicleta” és un programa de la televisió esportiva ESPN presentat per Martín Ainsteín relacionat amb la Lliga Espanyola de Futbol.

Cava Rovellats ha protagonitzat un dels capítols del programa “Diarios de Bicicleta” de la televisió americana ESPN. En aquest programa, el periodista Martín Ainsteín fa ruta per tota la Península Ibèrica visitant els espais més simbòlics de la Lliga Espanyola de Futbol.

En un dels seus programes, Ainsteín explica que les victòries dels equips de futbol se celebren amb cava i és per això que vol descobrir com es produeix aquest vi escumós. De fet, el periodista remarca durant el programa que el cava és “la beguda que tothom vol destapar quan acaba el campionat”.

Per conèixer el procés d’elaboració del cava, l’equip del programa “Diarios de Bicicleta” d’ESPN es desplacen fins al Penedès i visiten les caves Rovellats a Sant Martí Sarroca.

Durant la visita, que va ser durant l’estiu del 2021, Martín Ainsteín passeja entre les ampolles de la cava Rovellats i conversa amb Manel Via, cap de producció de Rovellats, que li explica els secrets del mètode tradicional del cava. Fins i tot, s’atreveix a desgorjar una de les ampolles del cava Rovellats.

Aquest capítol es tanca amb les paraules d’Ainsteín dient “que sempre és bo que hi hagi una ampolla de cava a la taula, perquè significa que hi ha alguna cosa a celebrar”.

Aquest programa s’emet a la cadena esportiva americana ESPN i també està disponible al servei a la carta d’aquest canal. El responsable de Rovellats, Josep Cardona, creu que amb programes com aquest, que es veuen a tot el món, podem promocionar la marca cava, i en aquest cas també de Rovellats, arreu del món. Posicionant el cava entre els millors escumosos del món.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *