Importants Premis 2018 Gran Reserva Brut Nature 2011

07/06/2018

Gold Medal -Gilbert & Gaillard International Challenge

Gilbert & Gaillard: guia de vins i revista amb difusió internacional

El grup va ser fundat el 1989 per Philippe Gaillard i François Gilbert, qui van debutar com a directors de col·lecció a la casa editorial Presses de la Cité. El 1991 es van convertir ells mateixos en editors de guies i revistes. En l'actualitat dirigeixen un grup multimèdia dedicat al vi present a vint-i-països. El grup Gilbert & Gaillard és totalment independent i no recorre a cap altre accionista que no siguin seus fundadors.

Silver Medal -Decanter World Wine Awards, 2018

El concurs de vins més gran i prestigiós del món

El copresident dels DWWA, Gerard Basset OBE, MW, MS, declara que: "Es tracta d'una competició extraordinària. En cap altre lloc del món podries trobar-te aquesta concentració d'autoritats mundials amb un únic propòsit en ment: premiar la qualitat ".

Arxivat a: General